12 februarie 2012

10 filme horror recomandate

                       10.Daybreakers (2009) . După ce o epidemie loveşte întreaga lume, oamenii sunt obligaţi să se transforme în vampiri, iar cei rămaşi să se ascundă sau să fie închişi într-o încăpere de unde li se extrage sângele până rămân fără el . În cazul în care vampirii nu consumă sânge uman, se transformă în nişte creaturi greţoase, cu instincte animalice.
........Film online aici..........
                         9.Zombieland (2009) . Aidoma primului film, după ce o epidemie loveşte lumea, singurii supravieţuitori trebuie să înveţe să se lupte cu mâncătorii de ciolane. În speranţa că vor găsi un loc mult mai bun în care să locuiască, îşi iau o maşina bine înarmată şi pleacă, dar pe drum maşina le este furata de o tipă şi sora ei .
.........Film online aici........
                               8.Paranormal Activity 3 (2011) . O familie, o casă oarecare, un copil paranormal, o cameră şi un spirit malefic . După ce un spirit malefic pe nume Tobby le atacă locuinţa unor cetăţeni, aceştia decid să se mute o vreme la bunica . Cel ai greşit pas pe care l-ar fi putut face ! Acolo, toată familia este omorâtă, mai puţin cele două fete . Filmul este de interpretat, mai mult psihologic.
..........Film online aici ...........
                             7.The butterfly effect (2004) . Nu prea se poate încadra la categoria filmelor horror, ci psihologice ( în cazul în care vă plac ) . Personajul principal încearcă să îşi schimbe trecutul, de aceea, prin propria sa nebunie, reuşeşte să călătorească în timp . Va realiza că singura lui piedică a fost vecina de vis-a-vis, pe care a îndrăgit-o de copil, dar a constatat că cel mai bine este fără ea .
............Film online aici............
                             6.1408 (2007) . După ce Mike Enslin află că în oraşul există o cameră malefică, se duce să verifice. Cel mai greşit pas din toată viaţa lui ! Este supus mai multor nivele ale camerei, astfel încât acesta o ia razna şi până la urma ... vedeţi ce se întâmplă .
.........Film online aici ..........
                           5.Book of blood (2008) . Simon este un tânăr care ia totul în glumă şi o face să pară reală , doar pentru ca Mary Florescu şi Reg Fuller să se sperie de camera în care el poposea . Gluma ca gluma, Simon ! Dar până la urmă s-a întors împotriva ta ! Astfel, morţii au început să îşi scrie poveştile pe pielea sa, iar Mary Florescu l-a închis doar pentru ca ea să scrie o carte legată de poveştile lor.  Dându-şi seama că îşi dorea pielea mai mult decât Simon în sine, încearcă să angajeze pe cineva să îl omoare. Din nou, proastă alegere !
Nu găsesc filmul online.
                  4.House of bones (2010) . Casa oaselor este o casă malefică, una care gândeşte singură şi se hrăneşte cu oameni . Ea este un întreg organism cu inimă, creier şi tot ceea ce este necesar . Cine intră, nu se mai întoarce . Şi cum această casă nu a mai mâncat de mult, exploratorii blocaţi acolo pentru studii, aruncă un cadavru în gura casei ( care era o fântână ) pentru a o hrăni .
...............Film online aici...........
                       3.The Ring (2002) . Este cel mai genial film după The Grudge . Cei care vizionează caseta, mai au de trăit doar o săptămână pentru ca fata care era moartă în puţ să nu se răzbune . Pentru a scăpa, este nevoie de o copie a casetei. Vi-l recomand cu mare încredere !
.........Film online aici...........
                      2.One missed call (2008) . Un film foarte tare. După ce posesorul ultimului apel moare, îşi caută în agenda telefonică o victimă destinată, şi ea, decesului .
.........Film online aici.........
                    1.The haunting in connecticut (2009) . Un film bazat pe o poveste reală al cărui personaj principal, Matt, suferă de cancer. Stresul acestuia creşte odată ce îşi schimbă domiciliul datorită activităţii paranormale din acea casă, însă părinţii cred că acest lucru se întâmplă datorită cancerului .
.........Film online aici........
ARTICOL PUBLICAT DE DANA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu