17 martie 2015

De ce urăsc horoscopul.

               Anul are 12 luni, așa că există un număr corespondent de.. 12 zodii. Pentru că sistemul solar are doar nouă planete, evident că mai era nevoie de câteva adăugări să iasă 12 bile guvernatoare la număr.
               Capricornul își ia energia de la Pluto care nu mai este considerată planetă. Logic pentru mine: Capricornii sunt dați afară din horoscop și înlocuiți cu leoparzii.
               Racii își iau minunata lor energie de la o planetă cum n-ați mai văzut. Teoretic, noi ăștia, născuți între 22 iunie-22 iulie suntem de umplutură prin horoscop. Nouă nu ne-au găsit o planetă mai mare sau măcar una din sistemul solar să ne-o dea. Ne-au dat un amărât de satelit care nici măcar nu e o planetă.
               Leii sunt patronii horoscopului că ei sunt guvernați de soare. Nici pentru ei nu s-a mai găsit o planetuță, acolo, cât de mică, măcar li s-a oferit centrul sistemului nostru solar. Am găsit uneori formulări de felul "guvernați de PLANETA soare".
              Fecioarele și gemenii împart o planetă, la fel ca balanțele și taurii. La urma urmei, și în horoscop este nevoie de economie. Toți avem nevoie de câte o planetă și dacă nu avem, o dăm în două să aibă toată lumea.
              Și dacă tot trebuie să împărțim planetele cu alții, de ce să nu introducem și sateliții planetelor? Că avem destui.
               Data viitoare când vreți să citiți un horoscop bun, nu neapărat zilnic, dar săptămânal, încercați la Doamna Stela.
               Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu