29 iulie 2013

Cum să faci monede dragon pe Metin2.

               Ca de obicei, singura metodă de a nu plăti cu banii noștri din buzunar monedele virtuale, trebuie să ni-i facem singuri pe internet. Tocmai de aceea, voi reveni la vechiul și loialul StuffPoint care m-a ajutat de nenumărate ori.
               Bun! Ca să nu mai lungim vorba, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii pe acest site și să completezi ofertele de aici. După cum se poate observa, există 12 sponsori valabili :SupersonicAds (Alege butonul *Free* și ceea ce trebuie să faci scrie jos, sub ofertă), PWall, TrialPay (În mare parte, aici sunt cu plată), Radium, PeanutLabs, Matomy, Adscent, BLVD, V11 Videos, Virool Videos, Tasks și CrowdFlower. (Aici există cele mai multe oferte). Până acum, de aici puteți găsi oferte pentru credite, dar există și în partea dreaptă: Daily Pool, View custom homepage și Checkin to a fan club.
              Ceea ce trebuie să precizez și e foarte important: În România nu există mereu oferte valabile. Sunt zile în care nu faceți decât 15 puncte, la fel ca mine pentru că și eu locuiesc pe teritoriul României. Dacă aveți probleme cu cantitatea lor, gândiți-vă că și eu am !
              Indiferent că jucați Metin2 Ro, UK, US, DE, IT, PL, SP, CZ sau etc., trebuie să faceți puncte pentru un card Amazon de 5.000 sau 10.000 de puncte. Codul cuponului va veni pe e-mail, iar voi trebuie să îl introduceți la Încarcă MD- Validare Cupon (Amazon), iar la Introducere Cod copiați codul pe care l-ați primit pe mail.
Articol publicat de Dana.

2 comentarii: