11 iulie 2013

Cum să confecționezi și să creezi artă.

               Prima metodă poartă numele de Art Attack și este o emisiune difizată pe Disney Channel și Disney Junior în timpul săptămânii, în jurul orei 13. Prezentatorii emisiunii diferă în funcție de postul la care vă uitați, dar în ambele sunt niște adolescenți care îți arată cum să faci artă din lucruri care ți se par nefolositoare. Aici sunt mai multe, dar în engleză, iar aici în română, dar mai puține. Cred că le puteți găsi și pe YouTube dacă tastați "Atacul artei"
               2. Get the look este o emisiune prezentată, de asemenea, de Disney Channel sau era. Nu am mai văzut-o de multă vreme. Nu era foarte captivantă, dar dădea sfaturi destul de interesante despre cum să îți transformi hainele în unele mai la modă folosind metode simple și la îndemână. Din această emisiune nu am putut găsi episoade în română decât răsfirate prin diverse site-uri. Nici în engleză nu a fost foarte mulțumitor, dar le puteți găsi aici, pe YouTube.
              3.Da Vinci Learning este un program TV care cuprinde documentare, dar și un mic colț de creație, se pare. Nu am apucat să văd cum este pentru că trebuie să plătești bani în plus, în cazul în care ești abonat la Dolce. De preferat, poți viziona pe internet pentru că e gratis și conține destul de multe idei. Link aici . Dacă te și înscrii, site-ul îți oferă o grilă mai largă de videoclipuri, deci merită.
              4.Learn To Draw , Dragoart și Pencil Drawing Idea pentru a învăța să desenezi.
Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu