15 aprilie 2013

Măicuţa cosmică.

                       Au fost Mirel şi Dorel, Mucea şi Flocea, Nichita ... Au fost multe personaje colorate care excitau pupila internauţilor. Acum că Dumnezeu şi Satana au Facebook, Fuego nu mai e la fel de popular, dar sondaj fără numele lui nu există.
                       În aproximativ 12 ore în care lumea ar trebui să doarmă cu spume sau să nu umble hai-hui pe stradă, măicuţa cosmică exorcizează pe noapte circa două milioane de satane în propria ei casă. Cunoscută şi cu numele de Maria Maitreya Santores Amos sau Mama divină, are capacitatea de a scăpa Terra de la teribila apocalipsă. Cei care vor scăpa catastrofei sunt.. Vegetarienii! Putem noi ca oameni să nu mai mâncăm carne mai ales când suntem români ? Românii consumă mai multă carne decât vikingii şi mai multă tărie decât ruşii şi nemţii la un loc. Cât despre exorcizările cu efecte speciale ale măicuţei cosmice de la x Factor, ce să spun? Am văzut cimpanzei care urlă mai frumos şi când sunt stricaţi la burtă.
                       Recent, a venit la Wow Biz sub o nouă denumire şi anume *Măicuţa cosmetizată* şi a început să debiteze tot felul de aberaţii referitoare la sfârşitul omenirii. Eu i-aş spune altfel. Măicuţa dopată. Cred că fumează câteva jointuri înainte de a intra în direct.


Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu