11 noiembrie 2015

Despre concursuri și bani pe net.

               Este simplu să faci bani pe internet, dar nu te aștepta să câștigi mii sau chiar milioane de dolari pe zi, nici măcar pe lună. Pentru că vei începe mai întâi cu 5-30 de cenți pe zi. Ai nevoie doar de un card de credit pentru a-ți revendica premiile. Eu nu aș investi bani în acele site-uri, dar dacă voi vreți, rămâne la îndemâna voastră.

  • Concursuri:

              Best Concurs este un site românesc de concursuri, se câștigă bani, premii sau vouchere prin tragere la sorți. Personal, nu am câștigat nimic până acum. Nici nu m-am chinuit prea tare, dar nu strică să încerci. Nu se știe când câștigi.

  • Click-uri pe reclamă, sondaje și completat oferte, recomand următoarele site-uri:

              ClixSense - la 10 reclame se câștigă 1 cent și în fiecare zi apar noi reclame. Nu este o sumă colosală, dar au parteneriat cu CrowdFlower, unde se câștigă între 1 și 40 de cenți pe ofertă, în funcție de dificultatea task-ului.
              NeoBux - la 10 reclame, tot 1 cent. Și aici există CrowdFlower, deci tot între 1 și 40 de cenți pe task vei primi.
              BuxP - 10 reclame, 1 cent. CrowdFlowerul lipsește aici, însă există o serie de tasks-uri specifice site-ului.
              PaidVerts - suma pe care o câștigi pe reclamă diferă în funcție de click-urile pe care le dai pe "BAP" de la secțiunea Paid Ads. Cu cât ai mai multe click-uri pe BAP, cu atât mai mulți cenți primești când dai click pe reclame. Trebuie să copiezi 3 cuvinte în căsuțele aferente și așa câștigi banii.

  • Blogging:
              Ai nevoie de un blog mai vechi de 6 luni în cadrul căruia să ai un content căutat și afiliere la AdSense. Se câștigă atunci când cineva dă click pe reclamele de pe site-ul tău (15 cenți în medie pe click) sau când faci 1000 de vizitatori unici. Spor !

  • Jocuri:
                Prizee oferă bani destul de frumușei și cadouri doar pentru a le accesa jocurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu