5 ianuarie 2015

15 aplicații pentru iPhone - ianuarie

           În afară de cele mai cunoscute aplicații, am făcut și eu câteva cercetări și am găsit chestiuțe interesante.
1. Hatch - ca în stickerele de pe FaceBook. Ai un animăluț de companie căruia trebuie să îi dai de mâncare și să te joci cu el. Dacă este fericit, va veni și îți va linge ecranul. Aveți nevoie de JailBreak pentru a-l downloada.
2. Slender Rising - Pe lângă multe jocuri cu slenderman, această aplicație vă va ține cu sufletul la gură datorită contentului. Găsiți notițele înainte ca Slender să vă găsească pe voi!
3. Fără Număr - O aplicație căreia nu îi găsesc sensul, dar cu siguranță vă va aduce un zâmbet tâmp pe față. Trebuie să aruncați cu bani.. pe manele!
4. Think - Un joc de tip rebus. Vei primi o serie de imagini care reprezintă anumite obiecte, caractere sau simboluri, iar tu trebuie să ghicești ce reprezintă. Și trebuie să știi engleză.
5. LogosQuiz - Un alt joc de tip rebus. Ți se dau o serie de brand-uri de renume : Televiziuni, firme, companii, iar tu trebuie să le ghicești numele.
6. Guitar with free songs to learn - Chitară virtuală, foarte utilă dacă ești atras de acest instrument. Și se pare că poți seta și limba română.
7. Drawing desk - O aplicație de desenat pe telefon.
8.  Quick Scan - Te ajută să scanezi codurile de bare ale produselor.
9. Daily Diary - Un jurnal în format electronic.
10. Kindle - La fel ca Wattpad si Scribd, o bibliotecă virtuală cu ce cărți dorești să adaugi (Inclusiv manga)
11. Evil apples - un fel de Cards against humanity. Ți se dă o frază, iar tu trebuie să o continui cu alte cuvinte sau construcții și să creezi ceva amuzant.
12. Fake Text - Fă-ți propriile mesaje, trimiteți-le și vezi reacțiile celorlalți! Poți spune chiar că ai primit un mesaj de la Jesus Christ.
13. Morfo - Folosește o poză pentru a-ti face propriul tău caracter animat.. care seamănă cu tine.
14. Let's Create - Exprimă-ți creativitatea. E o aplicație superbă și ratingul o dovedește !
15. Crack And Break It - Probabil ați auzit de ea. Îi face pe ceilalţi să creadă că ți-ai spart ecranul.
 Cu aplicații noi pentru iPhone, ne vedem luna viitoare!
XoXo. Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu