3 august 2012

Cum să faci vizite pe site-ul tău

                  Am descoperit o metodă foarte interesantă de făcut vizite pe site. Este vorba de anumite site-uri de trafic prin intermediul cărora faci vizite alocând niște credite pe care le obții vizitând alte site-uri prin trafic. Acestea sunt : Trafic site, Atrafic, Web Traffic, Trafic Gratuit, Schimb de trafic și Seotrafic. Tot ce trebuie să faci este să începi să navighezi cu opțiunea „trafic” pentru a face credite. După ce faci suficiente, le bagi în „alocă credite” și aștepți aprobarea. 1 credit = 1 vizită.
                 Am încercat și eu. Înainte, nu treceam pragul de 400 de vizite, dar acum statisticile arată astfel :

    Articol publicat de Dana.

5 comentarii:

  1. Daca vrei sa faci cu adevarat vizite pe site-ul tau in jur de 500-1000 vizite pe zi, trebuie sa iti ocupi si putin timp stand la calculator dar rezultatul garantat iti dau acum 4 site-uri unde iti poti ajuta site-ul sa creasca rapid si usor:
    http://trafic-site.ro/? ref=24858
    http://www.traficgratuit.ro/? ref=2882
    http://www.schimbdetrafic.ro/? ref=14091
    http://www.atrafic.ro/? ref=140261

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt bune aceste siteuri , le-am verificat eu , mi-a luat ceva dar sa stiti ca sunt functionale , chiar poti ajunge la 1k vizite daca petreci ceva timp la calculator .

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea proasta este ca cei de la trafic site, nu aproba site-ul in timp, stai dupa ei cam o luna de zile, sa-ti aprobe siteul.

    http://www.rldc.ro/zugraveli-si-finisaje

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate mi-e mi-ati luat vorbele din gura asa este.

    RăspundețiȘtergere