11 martie 2012

Personaje celebre şi apreciate

            Hello Kitty - Pisica din copilăria noastră . Ţin minte că eram plină de Hello Kitty şi aproape tot ce aveam în ghiozdan avea emblema Hello Kitty. Hello Kitty a fost creată în Japonia de către Yuko Shimizu aparţinând stilului kawaii . În prezent, există carneţele, ghiozdane, poşete, carcase de telefon, portofele, brelocuri,inele, clame, lanţuri, cercei, încărcător de telefon brăţări, tricouri, curele, animele de pluş şi gama este largă, existând chiar şi un tren cu Hello Kitty. Puteţi comanda produse cu Hello Kitty de aici .


                    2.Domo - Putem întâlni, de asemenea, multe produse cu Domo, dar nu am găsit niciun site de unde ar putea fi cumpărate . Sorry ! :) 
                 3. Pikachu a fost creat de către Satoshi Tajiri, în Japonia. Ca şi Hello Kitty, există foarte multe produse cu Pikachu, cum ar fi : bluze, căciuli, şepci, umbrele, adidaşi, papuci de casă şi lista continuă. Puteţi comanda de pe okazii.ro













                    Lista poate continua cu personaje precum : Hello Panda, Pingu, TokiDoki, Totoro, Hamtaro, Daraemon, Popples, Winnie-the-Pooh, Mickey Mouse, Tarepanda, Zuzu Pets, Stitch, Snoopy, Care Bears, Taletubbies sau mameshiba.
Articol publicat de Dana .

2 comentarii:

  1. Again ce ma bucur ca am gasit blogul. Ne plac aceleasi chestii <3 Oh si Popples! Nu credeam ca o sa gasesc Popples pe un blog de la noi.

    RăspundețiȘtergere