2 octombrie 2013

Cele 7 chakre şi bolile incurabile.

Noţiunea de chakră se traduce prin cerc, dar are la bază o întreagă filosofie. În corpul uman există 7, dispuse din zona sacrală până în vârful capului.
După ordinea în care sunt situate:
Muladhara - Link pentru o descriere completă
Swadhisthana - Link pentru o descriere completă
Manipura - Link pentru o descriere completă
Anahata - Link pentru o descriere completă
Vishudda - Link pentru o descriere completă
Ajna - Link pentru o descriere completă
Sahasrara - Link pentru o descriere completă
După cum spuneam, fiecărei chakre îi corespunde o zonă a corpului. O chakră slăbită înseamnă boli fizice sau psihice. Cum forţa creierului uman este mai puternică decât orice altă forţă, dar neexploatată, soluţia este meditaţia.
Pentru a afla cum funcţionează chakrele tale, dă un click aici şi vei afla. O chakră slăbită înseamnă meditaţie pentru a o deschide. Se recomandă, totuşi, deschiderea lor în ordinea precizată mai sus. Dacă rezervi timp meditatului, poţi scăpa de boli, fie ele minore sau majore.Vei şti când o chakră se deschide. De aici vei învăţa cum să meditezi pentru a le deschide şi când exerciţiul tău va fi gata. Muladhara este rădăcina, deci o fundaţie bună va putea susţine greutăţi mult mai mari.
Din experienţă proprie:
-Mă ajută să mă calmez. Mă simt mult mai bine de când practic această tehnică.
-Senzaţiile simţite în timpul meditaţiei sunt de nedescris. Cred că am înţeles de ce unii spun că au atins Nirvana.
-Meditaţiile nu trebuiesc privite ca nişte gesturi oculte, satanice sau demonice. Acestea reprezintă doar comunicarea omului cu universul.
-În timp ce meditaţi la o anumită chakră, puteţi asculta şi muzică pentru a vă ajuta. Dar un anumit tip. Cea concepută special pentru acest lucru.
Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu