10 octombrie 2013

Al treilea ochi.

               Din câte se poate observa, luna aceasta mă bazez mai mult pe lucruri ce ţin de meditaţie şi puterea minţii. Fac acest lucru deoarece am găsit o parte a YouTube-ului care se referea la acest lucru şi care m-a atras în mod special.
                Al treilea ochi, chakra a şasea sau Ajna este situat în frunte. În anumite culturi, femeile poartă bijuterii în acea zonă ca pe un omagiu. Nu numai că este închis, dar presupune observarea totală a realităţii, cum nu prea multe persoane o pot percepe. Şi pentru a-l deschide, e nevoie, din nou, de meditaţie. Ca să îl poţi deschide în mod corect, trebuie să începi de la bază, cu Maladhara, şi să continui până la Sahasrara.
               Unii susţin că văd demoni, alţii călătoresc în timp şi spaţiu prin acel "corp astral" şi alţii reuşesc să vadă aurele umane. Este un capitol întreg, puteţi citi despre ele aici şi puteţi afla ce aură aveţi aici.
                Am citit mărturiile oamenilor care au reuşit să deschidă al treilea ochi, dar uneori se întâmpla să fie vulnerabili datorită unei Maladhere nu foarte bine structurată. Deci, dacă aţi ajuns cu răbdare până aici, iată un exemplu de muzică de meditaţie:
Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu