18 septembrie 2013

Dating simulators(Simulatoare de întâlniri)

1.Sim Girl-Jocul are mai multe versiuni. Cu cât versiunea e mai nouă, cu atât există mai multe fete cărora le poţi da întâlnire. De la gradul de străin trebuie să ajungi la cel de iubit pentru a putea merge în locuri blocate pentru "friend zone". Recomand ca atunci când fetele vă spun ceva despre ele să notaţi pe o foaie pentru că te va întreba la un moment dat ce grupă de sânge are, ce zodie este, ce film preferat are, etc. şi este bine să ştii pentru a o face să zâmbească. ^_^ Pentru a avea bani mulţi, pune-i caracterului tău numele testbug. Astfel, nu vei rămâne niciodată fără. Una din versiuni o găsiţi aici, dar dacă vreţi alta, căutaţi pe Google.
2.SweetFlirt-Eşti o adolescentă de liceu, iar alegerile pe care le iei îţi influenţează fiecare pas pe parcursul episoadelor. În fiecare zi vei primi 15 puncte de acţiune pentru a le folosi, dar nu vei putea face prea multe cu ele, aşa că trebuie să ai răbdare. Versiunea în limba engleză se numeşte My Candy Love. Cu toate că este vorba de acelaşi joc, doar numele diferă. Link SweetFlirt.
3.Star Project. Rolul tău este de a fi un manager cât mai bun pentru starul tău şi de-ai asigura condiţiile necesare.Pe zi primeşti 3000 de puncte de energie care pot creşte participând la show-uri TV sau diferite ipostaze caracteristice vedetelor. Link către StarProject.
Mai multe simulatoare de întâlniri găsiţi aici:
-Datingsim
-Date Ariane
-DatingGamesForGirls
-BestOnlineRPGGames

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu