2 noiembrie 2012

Povestea Amandei Todd. Lecţie de viaţă pentru toţi.

                       Videoclipul vorbeşte de la sine.
                        Pentru că multe fete se plâng că nu sunt apreciate şi băieţii sunt cu ele doar pentru că sunt nesimţiţi şi au doar un singur interes, gândiţi-vă de 10 ori: Sunteţi demne de respect? Dacă da, înseamnă că postaţi lucruri frumoase pe FaceBook, vă îmbrăcaţi potrivit vârstei voastre, frecventaţi biblioteca, vorbiţi decent, vă purtaţi frumos şi nu folosiţi machiaj strident. Fiind vorba de polul opus, dacă pe FaceBook apăreţi mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, frecventaţi cluburile, urâţi literatura şi arta, vorbiţi mai urât decât un nemernic şi faceţi orice pentru a atrage atenţia, vi-o faceţi cu mâna voastră.
                       Lumea te va cataloga în funcţie de felul tău de a fi. Te va cataloga şi după haine pentru că ele spun multe şi nu mă refer pe plan superficial. Cum vrei să fii respectată dacă formele ţi se văd de departe, dacă scrisul tău este total agramat sau îi critici pe cei din jur pentru că *Vai, ce faţă are aia!*? Dacă ai ajuns să spui şi asta, fără supărare, dar te poţi numi târâtură cu diplomă şi nu mai este necesar să te plângi că nu ai prieten pentru că băieţii sunt răi şi încă ceva. Lumea nu se fereşte de tine din ciudă. Meditează.
                        Internetul este un mediu dur şi dacă te laşi manipulat, tu pierzi. După aceste rânduri scrise de o fată oarecare, cheia este la tine. Ce uşă deschizi?
Articol publicat de Dana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu