15 decembrie 2011

Top 10 filme horror

10.The Mirrors . Un film original pe care, cu siguranţă, toţi l-am văzut , iar dacă nu , ar fi cazul ! Oamenii se leaga în viaţă de aspecte pe care ştiinţa nu le poate demonstra .Un film în care oglinzile prind viaţă , te privesc şi îţi pot manipula mintea şi sufletul . Reflexia te poate ucide . Nu privi în oglindă !



9.The eye . Un film succint al poveştii donatorilor de organe, conexiunea dintre donator şi cel care primeşte donaţia . Un alt film care face referire la oglinzi . După ce Sydney îşi face transplantul de ochi, trece prin experienţele donatorului care putea avertiza momentul morţii . Astfel , ajunge la concluzia că îi este mai bine fără vedere şi că este fericită că a reuşit să vadă lumina zilei , cu toate că ochii aparţineau unui fost medium .



8.The Unborn (Misterul Gemenilor) . Geamănul care era mort de dinainte de a se naşte , se întoarce după sora lui . Pe parcursul filmului, fata caută indicii de la bunica sa de la care află că cei ce se află în preajma ei vor avea de suferit . În orice caz, acest mister este transmis din generaţie în generaţie , sfârşitul fiind o reapariţie al punctului culminant .




7.Shutter . O poveste încâlcită , însă foarte reuşită . După ce viitorul spirit neliniştit este călcat de maşina fostului iubit, urmează să îşi bântuie iubitul şi actuala prietenă a acestuia . După ce a avut o viaţă chinuită şi plină de ignoranţă, nu a dorit mai mult decât să fie împreună cu iubitul ei care a părăsit-o .



6.Dawn of the dead . Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă înconjurat de zombie ? Când morţii nu mai au loc în iad , merg pe pământ printre cei vii . Populaţia de zombie se va mări în proporţii . Vor reuşi protagoniştii să scape sau vor ajunge sclavii diavolului ? Rămâne de văzut .



5.Alone . Un film horror cu apariţii bruşte al gemenei moarte , dar în acelaşi timp psihologic . După ce geamăna mai frumoasă este omorâtă cu cruzime de către sora ei , îi fură iubitul şi viaţa , dar morţii se vor răzbuna pentru faptele răufăcătorilor ce le-au distrus şansa la viaţă .




4.The mist (Negura) . Ce pot spune despre acest film ? Genial cu G mare . După ce armata deschide o poartă către o lume paralelă , toţi locuitorii oraşului sunt afectaţi . Câţiva dintre supravieţuitori rămân grupaţi într-un supermarket încercând să găsească o soluţie de a scăpa vii din această harababură . Unii vor reuşi doar parţial , iar singurul supravieţuitor va pierde tot .




3.House of wax (Casa de ceară) . Ce bine e să fii tânăr şi neliniştit şi să te avânţi într-o expediţie cu toţi prietenii tăi în timp ce un psihopat îţi dă târcoale ! După ce acest grup de prieteni va încerca să găsească combustibil, aceştia vor constata că sunt vânaţi .




2.Insidious . Un film genial cu scurte secvenţe în care apar imagini scurte şi înfricoşătoare . Vă va ţine cu sufletul la gură pe toată durată filmului , aşa că luaţi-vă popcornul si sticla de Cola .



1. 28 days later .. Un film extraordinar ! După ce toată lumea a fost infectată , singurii supravieţuitori trebuie să se ajute între ei . O serie de evenimente vor avea loc pe parcursul călătoriei , iar ceea ce le rămâne este încrederea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu