15 decembrie 2011

Top 10 filme cu adolescenti

Locul 10 - Not another teen movie . O combinaţie între comedie , snobism şi realitate . Un film al cărui actori au jucat şi in American Pie şi care vor fi puşi la multe încercări pe parcursul filmului .


Locul 9 - The perfect man . Holly Hamilton interpretată de Hilary Duff s-a săturat să se mute dintr-un oraş în altul de fiecare dată când mama sa era părăsită de iubiţii ei. În speranţa că îi va distrage atenţia mamei sale , îl foloseşte pe unchiul prietenei sale pentru sfaturi şi mai apoi pentru o relaţie .


Locul 8 - Bratz the movie . Film produs după modelul celor mai celebre păpuşi din lume . Yasmin (NathaliaRamos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) şi Cloe (Skyler Shaye) sunt cele mai bune prietene de când se ştiu . Fetele vor avea multe de învăţat despre prietenie şi despre susţinerea persoanelor dragi .



Locul 7 - Sidney White si cei 7 tocilari . O idee inspirata din filmul Alba ca Zapada si cei 7 pitici , cu ajutorul prietenilor săi va înfrunta regina campusului , o blondă de bani gata care credea că le știe și le are pe toate .



Locul 6 - According to Greta . Greta este o tânără adolescentă de 17 ani care deja şi-a făcut planuri pentru moarte la vârsta de 18 ani pentru că susţine că după 18 ani viaţa devine plictisitoare şi nu mai ai motiv de trăit . De aceea , fata îşi face un carnet despre posibilele moduri în care ar putea să se sinucidă şi cu ce ar putea să facă înainte de a se sinucide . Asta până când îl întâlneşte pe Julie . Se va sinucide sau nu ? Rămâne de văzut .




Locul 5 - Wild Child . Poppy Moore este o adolescentă rebela de 16 ani care trăieşte în Los Angeles o viaţă de vedetă aruncând cu cărţi de credit în stânga şi în dreapta şi având o pasiune uriaşă pentru modă .Ajungând la limită în ultima petrecere a cartierului , tatăl său o trimite la un centru de reeducare din Europa . Dacă se va corecta sau nu , veţi afla singuri ! :)



Locul 4 - Blood and Chocolate . Ceea ce m-a fascinat la această poveste este faptul că acţiunea se petrece in România . Este mai mult o poveste SF despre lupii Garoo , care sunt pe jumătate oameni , pe jumătate lupi , însă care consumă carne umană .



Locul 3 - Accepted . Atunci când B. observă că a fost respins la facultate , încearcă să îşi creeze el una doar pentru o zi ca părinţii săi să vadă că a fost admis la o facultate . Asta până când treaba devine serioasă şi observă că mii de studenţi au fost admişi la facultatea sa după ce au fost respinşi la toate celelalte .



Locul 2 - Diavolul se îmbracă de la Prada . Miranda Priestly este cea care deţine totul în modă şi dă comenzi angajaţilor săi care trebuie să se îmbrace corespunzător . Andy Sachs este o tânără adolescentă care va intra în lumea Mirandei şi va trebui să înveţe câte ceva despre modă .




Locul 1 - Twilight . Un film despre vampiri şi vârcolaci , fiinţe mistice şi creaturi imaginare . După ce Bella se mută în Forks , îl cunoaşte pe Edward Cullen şi pe familia sa . Cu toate că nu este un băiat chiar aşa de normal , Bella se indrăgosteşte de el şi îşi doreşte să devină ceea ce este el , un vampir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu