1 februarie 2015

15 aplicații pentru Android - februarie

1. Subway Surfer - un joc pe care toată lumea probabil îl știe. Ești un tip care desenează un tren, iar apoi când vine gardianul tu încerci să fugi de el.
2. Kiritika - un joc mmo dungeon-based. Îți creezi caracterul și te apuci de omorât diferiți monștrii.
3. Summoners War - ești un summoner, invoci diferiți monștrii, îi crești în level, le pui rune și apoi îți poți petrece timpul în arena luptându-te cu alți jucători. Ceea ce îmi place la joc este faptul că niciodată nu poți spune ca ai terminat, deoarece poți face rost în permanență de noi monștrii...
4. Anime logo quiz - un joc în care ți se arată o imagine și tu trebuie să spui ori anime-ul din care face parte, ori numele personajului, armei etc.
5. My boy! - este un emulator pentru a te putea juca jocuri de gba pe android. Eu unul îl folosesc pentru a mă juca pokemon :3 .
6. Soda crush - este un joc asemănător cu Candy crush. Atunci când te plictisești foarte tare, jocul devine chiar distractiv.
7. Despicable me - asemănător cu Subway surfer, doar că este cu minioni, și este foarte drăguț si amuzant.
8. Dungeon Hunter 4 - un rpg action în care te bați cu forțele răului.
9. 9GAG - titlul spune tot.
10. CppDroid - o aplicație în caz că ai nevoie de un compilator rapid atunci când nu ești acasă.
11. Clumsy Ninja - un joc destul de amuzant în care ești un fel de fortă misterioasă și îl iei și arunci pe bietul ninja unde vrei tu.
12. Painter - o aplicație pentru android în care poți desena.
13. Magic Piano - cânți la pian pe diferite melodii, faci level, și odată cu urcarea în level primești și noi melodii gratuite.
14. Heroes of Order & Chaos - un joc moba, asemănător lol-ului.
15. Cut the rope 2 - dă prăjiturele la extraterestru :3 .
By Panda :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu