24 aprilie 2012

Cum e să fii creator IMVU .

                 Pot spune că a fi creator IMVU nu este foarte dificil. Trebuie doar să ştii să schimbi câteva culori şi să te descurci cu ceea ce se numeşte ''derivables'' . Pentru că sunteţi curioşi în legătură cu anumite subiecte legate de acest creator, vă voi răspunde eu.
1. Primesc credite de fiecare dată când vând un produs ? Primeşti credite DOAR când cineva cumpără produsele tale cu credite reale. În cazul în care cumpără cu promo credits, tu vei primi dev tokens aşa ca în poză


 2. De unde creez ? Ai un ''pătrat special'' pe prima pagină dacă şi numai dacă eşti creator . În caz contrar, nu te chinui să îl cauţi căci nu îl vei găsi . Dacă, totuşi, eşti curios, pătratul acela de creator arată aşa:

3.Cum mă fac creator? Îţi cumperi vip pentru 2 luni şi primeşti încă 5.100 de credite reale . Sau dacă ai mai fost VIP şi nu ai guest la nume, roagă pe cineva să îţi trimită 1 credit real, dai click pe create - creator center, accepţi termenii şi condiţiile, apoi poţi începe .




4.Cum creez ? Ca să fiu mai la obiect, caută ''derivations'' în shopul de pe site, deschide-le, editează părţile componente şi publică . Succes !

Articol publicat de Dana . :3

2 comentarii:

  1. Nu neaparat trebuie sa devi vip este mai usoara solutia mea:
    http://www.youtube.com/watch?v=HRQ_TN3eoAU&feature=g-vrec

    intra si vezi

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate faci si un tutorial despre ce trebuie sa faci ca un produs sa apara pe prima pagina

    RăspundețiȘtergere