10 decembrie 2013

Patrulă de ecologizare în Galaţi.

                 Este vorba de un proiect la nivelul Galaţiului care constă în reciclarea deşeurilor electronice care merg pe baterii sau priză. Deci, adu-ţi placa de păr, iPhone-ul stricat, frigiderul, mixerul, fierul de călcat, etc. la Palatul Copiilor. (Strada Mihai Barbu nr.28) Se organizează şi-n şcoală la mine un proiect de acest fel, dar eu sunt atât de convinsă că peste 50 de ani voi ajunge miliardară datorită unui Nokia 1100 încât nu vreau să renunţ la el. E obiect de muzeu, de colecţie, ce să mai ! Dar iPhone-ul nu va ajunge prea curând obiect de muzeu, nici frigiderul sau cuptorul cu microunde. Poate doar la 400 de ani după moarte voastră. 
                Hah. Cât de pesimist! Deci decât să laşi moştenire stră-stră-stră-stră-stră-stră-strănepotului tău frigiderul, mai bine în ducila centru. Dacă locuieşti în Galaţi, desigur!
Pentru mai multe informaţii, contact pe această pagină.
See you. Bye.

5 decembrie 2013

Am rămas fără dorinţe.

                Am participat la un concurs de ecologie şi am câştigat, pe lângă locul II, 100 de lei pe care-i puteam folosi pentru:
a)A cuceri lumea.
b)A pune momeală să prind un parlamentar şi să-l fac animalul meu de casă.
c)Să îmi îndeplinesc o micuţă dorinţă.
               M-a luat tata după ore să îmi caut cizme şi să îmi caut un drăguţ de capodastru că mă simţeam complexată că nu am şi eu unul. Şi am descoperit câteva chestii odată aflată la destinaţie.
-Toate vânzătoarele zic"Poftiţi, intraţi! Vă putem ajuta cu ceva?" şi parcă numai de-al dracului nu cumperi, nu pofteşti nimic şi nu vrei niciun ajutor.
-Unii peşti de la pescărie sunt încă vii şi mor în chinuri lângă rămăşiţe de alţi peşti şi caracatiţe.
              După ce tata a luat câteva kilograme de caras, mă gândeam că ar fi minunat să avem un animal de companie şi, de ce nu, un caras că şi aşa era în viaţă. După multe promisiuni că îl voi hrăni în fiecare sâmbătă, îl voi numi Gheorghe şi îi voi da bătaie dacă e rău, nu m-a lăsat să adopt micuţa creatură aflată în agonie în sacoşă. Bine, că erau toţi vii săracii. Şi acum că mi-am cumpărat capodastru, nu mai am nicio dorinţă. Nu mai am niciun scop. Am nevoie de una nouă. Mă voi mai gândi. Păcat de caraşii ăia! Am fi fost prieteni buni.
Meh, cam atât cu dorinţele.
See you guys. Dana.

3 decembrie 2013

Vă e dor de mine?

A ţipat cineva la mine că nu mai postez. Şi dacă nu cumva m-am lăsat de blogging. 
E vorba de feedback. Nu prea am. 
Voi încerca să îmi rezerv ideile deocamdată. Ceea ce urmează la anul, e surpriză. Voi face din nou o listă cu ce îmi propun să fac şi sper să o fac măcar 90%.
M-am decis să fac un pas mare, de aceea vă las câteva link-uri .
Îmi puteţi scrie pe glasul_barfei@gmail.com
Mă puteţi contacta pe glasul_barfei@yahoo.com
Am cont de ask pe http://ask.fm/AdorableDanny
Sper să ne auzim cât de curând cu idei noi. 
Nu că ar fi ideile o problemă.
XoXo. Dana.