20 octombrie 2013

Machiaj şi costume de Halloween

               În ceea ce priveşte originalitatea şi imaginaţia, stau bine. Am nişte idei foarte tari pentru Halloween-ul de anul ăsta în cazul în care mergeţi la o petrecere, organizaţi ceva la şcoală sau pur şi simplu vă plimbaţi prin centrul oraşului ca să faceţi farse.
              Nu voi putea pune multe videoclipuri, dar vă dau câteva idei:
- Zombie, Demon, Fata Iadului (Hell Girl), Grim (moartea cu coasă), Hatsune Miku, Morticia Addams, The Grudge, creatura din Insidious, Jeff the killer, Jack Skellington, Candy Demon, Lady Gaga-Bad Romance, Corpse Bride, Avatar, Prinţesa Zelda, Rapunzel (Tangled), Barbie, Sailor Moon, Iisus (Jesus), Satana, Zână (Fairy), Tigru, Bloody Mary, Asylum, Skelita Calaveras, Ursula, Pisică,

10 octombrie 2013

Al treilea ochi.

               Din câte se poate observa, luna aceasta mă bazez mai mult pe lucruri ce ţin de meditaţie şi puterea minţii. Fac acest lucru deoarece am găsit o parte a YouTube-ului care se referea la acest lucru şi care m-a atras în mod special.
                Al treilea ochi, chakra a şasea sau Ajna este situat în frunte. În anumite culturi, femeile poartă bijuterii în acea zonă ca pe un omagiu. Nu numai că este închis, dar presupune observarea totală a realităţii, cum nu prea multe persoane o pot percepe. Şi pentru a-l deschide, e nevoie, din nou, de meditaţie. Ca să îl poţi deschide în mod corect, trebuie să începi de la bază, cu Maladhara, şi să continui până la Sahasrara.
               Unii susţin că văd demoni, alţii călătoresc în timp şi spaţiu prin acel "corp astral" şi alţii reuşesc să vadă aurele umane. Este un capitol întreg, puteţi citi despre ele aici şi puteţi afla ce aură aveţi aici.
                Am citit mărturiile oamenilor care au reuşit să deschidă al treilea ochi, dar uneori se întâmpla să fie vulnerabili datorită unei Maladhere nu foarte bine structurată. Deci, dacă aţi ajuns cu răbdare până aici, iată un exemplu de muzică de meditaţie:
Articol publicat de Dana.

2 octombrie 2013

Cele 7 chakre şi bolile incurabile.

Noţiunea de chakră se traduce prin cerc, dar are la bază o întreagă filosofie. În corpul uman există 7, dispuse din zona sacrală până în vârful capului.
După ordinea în care sunt situate:
Muladhara - Link pentru o descriere completă
Swadhisthana - Link pentru o descriere completă
Manipura - Link pentru o descriere completă
Anahata - Link pentru o descriere completă
Vishudda - Link pentru o descriere completă
Ajna - Link pentru o descriere completă
Sahasrara - Link pentru o descriere completă
După cum spuneam, fiecărei chakre îi corespunde o zonă a corpului. O chakră slăbită înseamnă boli fizice sau psihice. Cum forţa creierului uman este mai puternică decât orice altă forţă, dar neexploatată, soluţia este meditaţia.
Pentru a afla cum funcţionează chakrele tale, dă un click aici şi vei afla. O chakră slăbită înseamnă meditaţie pentru a o deschide. Se recomandă, totuşi, deschiderea lor în ordinea precizată mai sus. Dacă rezervi timp meditatului, poţi scăpa de boli, fie ele minore sau majore.Vei şti când o chakră se deschide. De aici vei învăţa cum să meditezi pentru a le deschide şi când exerciţiul tău va fi gata. Muladhara este rădăcina, deci o fundaţie bună va putea susţine greutăţi mult mai mari.
Din experienţă proprie:
-Mă ajută să mă calmez. Mă simt mult mai bine de când practic această tehnică.
-Senzaţiile simţite în timpul meditaţiei sunt de nedescris. Cred că am înţeles de ce unii spun că au atins Nirvana.
-Meditaţiile nu trebuiesc privite ca nişte gesturi oculte, satanice sau demonice. Acestea reprezintă doar comunicarea omului cu universul.
-În timp ce meditaţi la o anumită chakră, puteţi asculta şi muzică pentru a vă ajuta. Dar un anumit tip. Cea concepută special pentru acest lucru.
Articol publicat de Dana.

1 octombrie 2013

Binaural beats sau Binaural tones.

                 Binaural Beats au fost descoperite-n anul 1839 de către un filosof pe nume Heinrich Wilhelm Dove. Acestea presupuneau o cauză şi un efect: Creierul să răspundă stimulilor şi să regenereze părţile slab dezvoltate ale sale. În alte cuvinte, este vorba despre o muzică psihologică ce poate vindeca în timp depresia, problemele de comunicare, anxietatea, te ajută să devii un visător lucid ( a fi capabil să-ţi controlezi visul şi să-l aduci la nivel de conştient ) sau chiar să depăşeşti problemele de concentrare. În anumite cazuri, există şi beat-uri cu efect de drog, dar care nu creează dependenţă. Nu ştiu în ce măsură funcţionează pentru că la mine nu a avut efect, dar nu sugerez să vă lăsaţi demotivaţi de o singură părere. Dacă nu aveţi bani de dat pe droguri, ascultaţi-le gratis!
Articol publicat de Dana.