31 iulie 2013

Un singur nume pe Facebook.

Am găsit acest video pe tube.
Aveți nevoie de Firefox instalat și un IP indonezian.
Respectați instrucțiunile din clip.
That's it! Good luck !
Articol publicat de Dana.

30 iulie 2013

Muzică veche și sunetul ca și artă.

                    Facem o călătorie în timp, când fetele nu făceau muzică prin apariții semi-nud la televizor. Nu în perioada în care Heavy Metal-ul își făcea apariția pe scenă, ci undeva prin anii '90, perioadă pe care am prins-o și eu. Muzica influențează în mod direct și stilul vestimentar al adepților, iar blugii evazați și tricourile cu buricul gol îmi păreau mult mai ok decât strechea de azi, când l-am văzut pe Velea ridicând o fată în body cu fundul către public. Mai nou se apelează la dansatoare pe lângă acești "artiști" (Nu prea m-aș încumeta să le spun așa) care fac mai mult striptease decât dans. Și nu pot să înțeleg lumea care e nebună după de-alde Velea, Connect-R, Andreea Bălan, Alexandra Stan sau Inna.
                  Dansatoare lângă cântăreți au existat, dar le puteai numi dansatoare. De exemplu, în videoclipul O-zone-De ce plâng chitarele , melodie cu care toți ne-am crescut și la două noaptea dădeam televizorul tare să ascultăm Dragostea din tei. Ziceți că nu e așa! Hi-Q-Razna, Hi-Q-Gașca mea, TNT-Ani de liceu, Candy-Mergem la mare, Asia-o cireașă amară, TNT-Vodka, TNT-Strada mea, Activ-Doar cu tine, Jamaica-Aye, Amicii-Dana, Asia-Inima mea umpleau discotecile și parcă era mai multă distracție atunci, înainte de a apărea pop-ul ăsta manelizat, comerciala, dubstepul, tehno și alte tâmpenii pe care pur și simplu NU LE ÎNȚELEG.
                   Moda corespunzătoare mileniului nostru.. Tricourile neon și colanții animal print pe care nu-i purtați că sunt mai lejeri, ci pentru că vreți să vă expuneți anumite părți că.. poate poate mai fluieră vreo unul.
                  Învățați să diferențiați muzica inteligentă (Blues, Jazz, Rock, Clasică, Simfonică, Folk, Hip-Hop uneori) de cea care nu exprimă nimic ( Manele, Dubstep, Comercială, cea de "Club" în general) pentru că genul de muzică se află în raport cu inteligența ascultătorului.
Articol publicat de Dana.

29 iulie 2013

Cum să faci monede dragon pe Metin2.

               Ca de obicei, singura metodă de a nu plăti cu banii noștri din buzunar monedele virtuale, trebuie să ni-i facem singuri pe internet. Tocmai de aceea, voi reveni la vechiul și loialul StuffPoint care m-a ajutat de nenumărate ori.
               Bun! Ca să nu mai lungim vorba, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii pe acest site și să completezi ofertele de aici. După cum se poate observa, există 12 sponsori valabili :SupersonicAds (Alege butonul *Free* și ceea ce trebuie să faci scrie jos, sub ofertă), PWall, TrialPay (În mare parte, aici sunt cu plată), Radium, PeanutLabs, Matomy, Adscent, BLVD, V11 Videos, Virool Videos, Tasks și CrowdFlower. (Aici există cele mai multe oferte). Până acum, de aici puteți găsi oferte pentru credite, dar există și în partea dreaptă: Daily Pool, View custom homepage și Checkin to a fan club.
              Ceea ce trebuie să precizez și e foarte important: În România nu există mereu oferte valabile. Sunt zile în care nu faceți decât 15 puncte, la fel ca mine pentru că și eu locuiesc pe teritoriul României. Dacă aveți probleme cu cantitatea lor, gândiți-vă că și eu am !
              Indiferent că jucați Metin2 Ro, UK, US, DE, IT, PL, SP, CZ sau etc., trebuie să faceți puncte pentru un card Amazon de 5.000 sau 10.000 de puncte. Codul cuponului va veni pe e-mail, iar voi trebuie să îl introduceți la Încarcă MD- Validare Cupon (Amazon), iar la Introducere Cod copiați codul pe care l-ați primit pe mail.
Articol publicat de Dana.

28 iulie 2013

Bună! Mă cunoști sau poate .. mă bucur să te văd!

                  Am avut o mare perioadă în care îmi era rușine să îmi salut apropiații. Era vorba de faptul că nu vorbeam prea mult. Comunicam prin alte metode: gesturi, sunete scurte, priviri și îmi plăcea să vorbesc într-un fel cu jucăriile mele. Aveam de la dinozauri la capre și le animam pe fiecare. Un nou personaj de la pufuleți era fericirea mea: le făceam și celorlalte jucării cunoștință, trăiam într-o altă lume creată de mine unde mă simțeam liberă să vorbesc. Mi-a luat mult timp să îmi revin, dar acum sunt chiar ok în ceea ce privește comunicarea verbală.
               Cum o întâmplare de azi mi-a dat râie, lepră și ciumă-n amintiri, mi-a venit geniala idee de a scrie câte ceva despre acest subiect.
Salutăm o persoană din respectul față de noi. Dacă celălalt nu ne răspunde, ori nu a auzit, ori o face pe prostul fudul și e-n defavoarea lui total.
Nu e nimic impresionant în a-ți ridica pupilele la 90 de grade paralel cu cerul, a începe să îți bâțâi posteriorul sau a-ți arăta greața pe moacă. Îți faci singur un defavor.
Dacă vezi pe cineva cunoscut, nu îți dai brânci cu publicul pe care îl ai lângă tine, nu faci semne, arăți cu degetul sau începi să chicotești ca un om limitat. Până la urmă, asta înseamnă. Și dacă mi se întâmplă, nu mă simt ofensată, bârfită, frustrată sau inferioară. Știu cine sunt, ce gândesc, cum mă comport și nu e nevoie de cineva să-mi pună foi transparente peste povestea reală.
Când vezi un prieten vechi salutându-te, nu trebuie să răspunzi cu aroganță sau să te prefaci că nu-l vezi, după care să-i ceri ajutorul când ai nevoie, apoi iar să o faci pe superiorul. Oamenii cresc, la fel și rațiunea acestora.
Nu te așeza în fața persoanei când o saluți, mai ales dacă nu o cunoști.
Din nou: Salutăm cunoscuții din respect față de noi. Dacă ei nu răspund, e stima față de ei. Cât timp îți faci datoria, nu ai de ce să te simți penibil.
P.S.: Sunt reguli de bun simț, nu atacuri la adresa cititorilor. Puteți consulta codul bunelor maniere, of course!
XoXo, Dana.



22 iulie 2013

The hard times of RJ Berger.

               Comedia are loc în jurul experiențelor penibile de care adolescenții au parte în lumea de astăzi. Difuzat pe MTV, serialul a avut parte de patru milioane de vizualizări în prima serie, scăzând considerabil în a doua, determinând producătorii să renunțe la continuarea acestuia.
Când viața îi oferă lămâi, RJ Berger ne demonstrează că trebuie să le mâncăm cu tot cu coajă. Este greu să fii tocilar, dar și mai greu când viața te pune de nenumărate ori să dansezi în horă cu norocul și penibilul. Se întâmplă ca acest puști de 15 ani să aibă nenumărate oportunități de a se afla cu un pas înaintea celor din echipa de fotbal care te găsesc până și în bibliotecă, pregătiți să te transforme-n carne de tun. După ce visul său de a se cupla cu cea mai populară fată din liceu se îndeplinește, o dă în bară într-un moment nepotrivit, înșelându-și noua iubită cu prietena sa din copilărie care fusese călcată de autobuzul școlii. Părinții lui ciudați divorțează, iar antrenorul de sport începe să se apropie mult prea mult de mama sa. Cum un videoclip este mult mai reprezentativ, am decis să postez trailerul.

16 iulie 2013

Ce gândește un păianjen.

               Offf.. am nevoie de prieteni noi pe Facebook și contacte noi pe telefon. Off.. Ia uite ce tapet nou și-a pus ăsta! Uite! Arată ca niște cărămizi adevărate!Ts, tsts, ts, ts ts. Îmi doresc să fi putut fluera. Ne, cred că ai nevoie de buze pentru asta. Nici măcar nu am buze. Off, cât o mai fi ceasul? Îmi e foame. Mami m-a învățat să mănânc la ore fixe, de trei ori pe zi, dar de când cu schimbatul tapetului, nerodul de proprietar a luat ceasul și nu mai am noțiunea timpului! *sighs* Ce existență! Toată lumea se holbează la mine. Ce zi e mâine ? Sâmbătă?! O zi importantă! Nu fac nimic mâine.
               Cred că am nevoie la baie. Oare tipul de acolo se supără dacă fac pe tapetul lui? Ce badass sunt! Hey, tu de acolo! Vezi că știu cum arăți! Poți fugi, dar nu te poți ascunde!
               *sighs* Cât mi-aș dori și eu să pot desena... mi-aș putea face un autoportret pe care să îl agăț în pânza mea. Hey! Afară plouă ? Nu contează. Oricum am treabă azi. Trebuie să inspectez acest tapet. Hmm, pare cam suspect. Oare pot gusta și eu o bucată din el? Nu.. nu am dinți. În plus, toate pietrele astea mi-ar da indigestie până la noapte. *sighs* Ce frumos mi-ar sta cu brățări la mână și pantaloni gangsta. *sighs* Nu am picioare. Și nici mâini. Ohh! Viața e așa de crudă! $%^^!@!@@#$!

15 iulie 2013

Ce haine să purtăm pe IMVU -Art.1

Poze cu hainele prezentate în articol.
                Mulți au această problemă: Nu găsesc haine pe IMVU care să le placă. Pentru cei care nu știu ce și cum să caute sau ce să poarte, am pregătit o serie de articole care să vă ghideze în a vă găsi hainele potrivite. Voi prezenta câte șase în fiecare articol și dacă ideea mea dă roade, continui. Aștept review-uri, comentarii, păreri și tot felul de feedback-uri. Sugestiile sunt bine venite!
1. Freză Viv albastră. Link-ul către ea îl găsiți aici. Pentru alte culori, există o listă aici cu mai multe combinații.
2. Plaid Shoes roz. Link aici. Mai multe culori și modele aici.
3. Jachetă punk cu ținte, insigne și imprimeuri. O găsiți aici. Mai multe culori și modele aici. Vă asigur că orice model ați alege, e o opțiune bună. Jacheta asta e pur și simplu genială !
4. Bandană cu cranii. Link aici. Mai multe modele aici.
5. Blugi largi Levis care nu mai există în catalog pentru că utilizatorul și-a închis contul, dar puteți încerca să găsiți ceva asemănător scriind Levis la căutări sau mă puteți întreba pe mine pentru că mai am două modele asemănătoare.
6. Mască de pisică Kietsu. Link aici. Mai multe modele aici.

Articol publicat de Dana.

11 iulie 2013

Cum să confecționezi și să creezi artă.

               Prima metodă poartă numele de Art Attack și este o emisiune difizată pe Disney Channel și Disney Junior în timpul săptămânii, în jurul orei 13. Prezentatorii emisiunii diferă în funcție de postul la care vă uitați, dar în ambele sunt niște adolescenți care îți arată cum să faci artă din lucruri care ți se par nefolositoare. Aici sunt mai multe, dar în engleză, iar aici în română, dar mai puține. Cred că le puteți găsi și pe YouTube dacă tastați "Atacul artei"
               2. Get the look este o emisiune prezentată, de asemenea, de Disney Channel sau era. Nu am mai văzut-o de multă vreme. Nu era foarte captivantă, dar dădea sfaturi destul de interesante despre cum să îți transformi hainele în unele mai la modă folosind metode simple și la îndemână. Din această emisiune nu am putut găsi episoade în română decât răsfirate prin diverse site-uri. Nici în engleză nu a fost foarte mulțumitor, dar le puteți găsi aici, pe YouTube.
              3.Da Vinci Learning este un program TV care cuprinde documentare, dar și un mic colț de creație, se pare. Nu am apucat să văd cum este pentru că trebuie să plătești bani în plus, în cazul în care ești abonat la Dolce. De preferat, poți viziona pe internet pentru că e gratis și conține destul de multe idei. Link aici . Dacă te și înscrii, site-ul îți oferă o grilă mai largă de videoclipuri, deci merită.
              4.Learn To Draw , Dragoart și Pencil Drawing Idea pentru a învăța să desenezi.
Articol publicat de Dana.

10 iulie 2013

Cum faci bani pe StarDoll.

            Am lipsit o perioadă de pe blog, știu bine. Acum merg în continuare cu metode de a face Stardoli sau monede pe StarDoll. Nu prea cunosc politica site-ului pentru că nu am jucat foarte mult. Nu este genul meu de joc.
             În articolele anterioare de pe labelul de jocuri v-am arătat cum să faceți pe IMVU toate minunile posibile și unora le-a reușit, altora nu. Am făcut un articol și despre StarDoll pentru că numai așa e mai accesibil la căutările de pe Google. Ca de obicei, site-ul de pe care puteți să vă luați aceste premii este StuffPoint. Am observat că aveți dificultăți în a-l înțelege. Poate pentru că nu vă străduiți. Ce-i drept, pe mine nu m-a învățat nimeni și am ajuns să îl stăpânesc foarte bine. Dacă vă este lene și nu sunteți perseverenți, este problema voastră. Eu vă rog să încetați să-mi mai trimiteți contul și parola să vă fac puncte pe gratis pentru că este nesimțire. Nu vă cunosc, nu câștig nimic, așa că nu am motive. Plus că am o groază de cereri și am și eu propriul meu cont.
              Ca să vă explic mai detaliat .. Intrați aici, faceți-vă cont și apoi căutați oferte gratis de făcut puncte pe care le puteți găsi aici. Nu este cine știe ce filosofie. Vă trebuie răbdare pentru că durează ceva timp să colectați punctele necesare, dar cred că merită atâta timp cât e spre interesul vostru și e gratis. Tastând aici cuvântul Star Doll, găsiți premiile pe care le doriți. Simplu. Trebuie doar răbdare. Dacă mai aveți întrebări, le aștept în secțiunea de comentarii.
Articol publicat de Dana.