30 septembrie 2012

Cum să faci credite reale sau VIP pe IMVU.

                   Iar fac un articol despre IMVU. Da, aşa se pare. Asta pentru că foarte multă lume vrea, dar nu se chinuie să obţină ceea ce doreşte. Ei bine, eu am descoperit site-ul StuffPoint care m-a ajutat să îmi iau 2 luni de vip, 12.400 de credite reale şi posibilitatea de a-mi schimba numele. În total, am făcut vreo 30.000 de credite şi de la ce aveam înainte, bonusul pe 2 luni de la VIP şi de la muzică ( nu mai este valabilă în ţara noastră, aşa că returnează banii ). Ei bine, ştiu că am postat o poză pe pulse în care aveam vreo 16.000 de credite şi prin intermediul acelei poze ştiu că deveniserăm celebră ca fiind * fata care a câştigat credite gratis * . Şi unii veneau şi îmi cereau detalii, alţii nu credeau şi părerile erau împărţite. Numele nou: Adrielle.
                  Pentru a face credite reale, fă un cont aici, completează aceste oferte  , iar după ce faci punctele, poţi cumpăra următoarele : 10$ IMVU, 5.000 credite reale, Register Name, New Name, 25$ IMVU, 50$ IMVU.
Articol publicat de Dana.
Nume actual pe IMVU: Adrielle.

Schimbarea numelui din xDanielaRO în FelinePhobia, 12.958 de credite şi badgetul de VIP.
Ce am creat cu ceea ce am câştigat

29 septembrie 2012

Cum să editezi pozele pe IMVU - GIMP.

                        Cum nu am mai prezentat un program de multă vreme,o voi face acum cu Gimp-ul. Mulţi dintre voi probabil îl ştiţi, îl utilizaţi, alţii nu aveţi idee care este treaba cu el, alţii nu aţi auzit de el încă. Ei bine, îl descărcaţi de aici gratis. Pentru a putea face o poză PERFECTĂ pentru editat în format PNG, trebuie să intri în shop şi să scrii această comandă: *Hiresnobg . Poza va apărea pe desktop, apoi îi vei putea da editare în Gimp. Pentru a nu greşi, apeşi control + rotiţa de la mouse pentru zoom, iar pentru transparenţă, ai opţiune în stânga. Nu este un program simplu, dar nici foarte complicat dacă ai răbdare.
                        În medie, îmi ia 4 ore să editez pozele, dar merită. Pentru a învăţa cum să îl foloseşti, nu trebuie să te uiţi neapărat la tutoriale. De exemplu, eu nu am înţeles niciodată ce făceau editorii de poze în Gimp, aşa că m-am ambiţionat şi am făcut de una singură, după ochi. Din câte cred eu, am reuşit.
Vă rog nu copiaţi pozele de mai jos pentru a vi le pune la avatar pe IMVU, iar dacă aveţi întrebări, mi le puteţi lăsa în secţiunea pentru comentarii.
Apropo! Noul meu nume este Adrielle.
Articol publicat de Dana.