18 iulie 2012

Rigiditatea morții

                Plimbându-mă ieri până în celălalt capăt al orașului și înapoi, am văzut pe stradă un mic pisoiaș negru, călcat de mașină pe stradă. Micuțul avea numai sânge pe lângă corp și stătea nemișcat. Am crezut că este mort, dar se pare că nu era mort. Fie din încercarea de a cere ajutorul cuiva din preajmă, fie că și-a dat ultima suflare, pisoiul a ridicat încet lăbuța dreaptă, iar apoi a coborît-o la loc.
                Multe persoane își doresc să se sinucidă, să scape de această lume crudă doar pentru că nu mai au succes în dragoste, teribilsm sau lipsa de bani. Motivele sunt diverse, senzația este aceeași în pragul morții. Fie că este vorba despre un copil aflat pe masa de avort, un copil născut cu cordonul după gât, un motociclist aflat între viață și moarte, oricine se zbate pentru a supraviețui pe patul de spital. Nu suntem civilizați și nu avem milă, ceea ce ne transformă în niște animale primitive însetate de sânge. Moartea altora nu ar trebui să ne excite curiozitatea sau dorința de a vedea mai mult, fie că este vorba despre un mic animăluț sau un om. Nu trebuie să fim teribiliști în acest mod doar pentru a ne impresiona prietenii. Oricum, dacă rămân impresionați, nu sunt altceva decât niște psihopați în libertate care ar trebui ajutați să-și găsească locul în spitale, drumul național către spitalul 9.
               Fac apel la fiecare dintre voi. Iubiți animalele care conviețuiesc printre noi căci nu pierdeți nimic dacă le mângâiați sau dacă le dați mâncare pentru a-și asigura traiul pentru încă 24 de ore.
Articol publicat de Dana.

16 iulie 2012

Tricouri cu desene animate

                   Am observat că tricourile fosforescente nu au chiar așa de mult farmec. Mie personal chiar nu îmi plac și nu voi purta vreodată. Nu mai sunt chiar așa la modă tricourile personalizate, încărcate cu mult scris mărunt cu diferite mesaje. Se poartă tricourile simple, de culori pigmentate ( sau alb ). Ceea ce scoate în evidență tricoul este desenul animat care poate fi în funcție de gusturile voastre : Hello kitty, Pucca, Pikachu, Mickey Mouse, Daisy, Donald, Pantera roz, Tom, Jerry, Scooby-Doo și multe altele. Personal îmi place acest gen de tricou pentru că este simplu, iar ceea ce este simplu este și frumos. Acum să vă arăt câteva poze cu aceste tricouri, cu toate că vă imaginați cum arată :




Articol publicat de Dana.

15 iulie 2012

Top 10 filme de animație

 10. Fern Gully the last rainforest - Filmul este puțin cam vechi, dar este bunicel. O zână curajoasă pe nume Crysta încearcă să descopere oamenii. După ce întâlnește unul, îl aduce la dimensiunile sale, în timp ce colegii băiatului taie padurea și provoacă un dezastru natural eliberând un demon pe nume Hexxus.
              9. Home on the Range - Și în cazul acestui film se observă că are ceva vechime. După ce ferma este amenințată cu scoaterea la licitație, trei vaci încearcă să o salveze capturând un infractor pentru care se oferă o recompensă de 750 de dolari, suficient pentru a-și salva casa.
              8. Animals united - După ce oamenii își însușesc toată apa din savană, animalele sunt obligate să se unească pentru a trăi. În cazul unei mici manguste, aceasta trebuie să demonstreze că este de folos dărmând barierele și aducând apa înapoi.
              7. Monsters vs Aliens - În ziua nunții sale, Susan este lovită de un meteorit care o face gigantică și este recomandată, împreuna cu noii ei prieteni, să lupte împotriva forțelor extraterestre care invadează pământul. De asemenea, renunță la nuntă și la iubitul ei dându-și seama că în viața acestuia nu exista cuvântul „noi” , ci „eu”.
              6. Sammy's adventures - Povestea unei broscuțe care nu era sigură dacă va reuși să trăiască. De la primii pași călcase cu stângul și nu avea mari așteptări, dar era îndrăgostit de o broscuță pe nume Shally și își făcuse un prieten pe nume Ray. După ce a petrecut o vreme alături de oameni, și-a dorit să călătorească în jurul lumii alături de Shelly. Va reuși sau nu? Voi veți afla !
              5. Ratatoille - Un mic șobolan născut pentru arta culinară întâlnește un bucătar stângaci, nu foarte priceput și ajunge să își deschidă propriul său restaurant.
             4. Tangled - Povestea lui Rapunzel, o prințesă dispărută de la castelul părinților săi după ce o vrăjitoare a furat-o și a închis-o în castel pretinzând că este mama acesteia doar pentru că părul ei o făcea să întinerească.
             3. Despicable Me - Un infractor încearcă să fure luna, iar pentru a-și duce la îndeplinire planul, adoptă 3 fetițe de la orfelinat care îi vor schimba complet mentalitatea și care îl vor ajuta, într-adevăr, să fure luna.
             2. Rio - Un papagal albastru este adoptat după ce cușca lui se pierduse. Aflat în compania oamenilor, află că este aproape ultimul papagal din specia lui, așa că este dus într-o călătorie de unde are să cunoască o papagaliță pentru a se împerechea. Cu toate că nu se înțeleg la început, ajung să se placă și să locuiască împreuna cu puii lor.
             1. Lilo și Stitch - Stitch este un monstruleț din punct de vedere genetic venit dintr-o planetă extraterestră. Lilo este o fată ciudată și respinsă de societate care, în căutarea unui prieten sau unui animal de casă, îl adoptă pe Stitch și îi schimbă radical comportamentul său malefic și dorința de a distruge făcându-l „pufos și drăguț”.

4 iulie 2012

E nevoie de protectia animalelor !

                     După ce m-am plimbat toată ziua prin oraș cu prietenii, m-am decis să iau o pauză undeva pe la ora 20 din cauza durerii mele de picioare. Am vorbit și am glumit puțin pe seama mea pentru că pur și simplu picioarele mele nu se puteau mișca de la atâta mers, când, deodată, am văzut o băbăciune ( Doamnă nu o pot numi. Îmi pare rău ! ) cu un băț gros de mătură în mână împingând un pisoi afară din grădina din spatele blocului său. Animăluțul a fost împins cu acel băț pe sub poartă, învârtindu-se, după care a fost lăsat acolo. Am simțit un nod în gât în acel moment, îmi venea să plâng, dar am încercat să rămân tare, cel puțin de față cu prietenul meu.
                  După ce micul suflețel s-a refugiat undeva lângă poartă, soțul băbăciunii a venit cu o mătură și l-a împins sub roata unei mașini, într-un mod violent. În acel moment nu m-am mai putut stăpâni și .. am plâns. Micuțul nu părea să aibă mai mult de o lună. Nu sunt expertă în pisici, dar ador animalele și îmi este milă de ele. Abia îi apăruseră ochii. M-am apropiat de el văzând că nu se mai putea mișca. Stătea lângă roata unei mașini, singur, iar când încercam să îl mângâi pentru a-l liniști, scotea acel sunet ciudat de pisică *chhhh*, cu toate că nici dințișori nu avea în guriță și nu putea spune măcar Miau.
                   Toți ați protestat pentru ACTA, căderea lui Boc.. Dacă nu protestați pentru acei oameni care batjocoresc animalele, măcar iubiți-le căci ele nu se nasc rele, ci oamenii le determină să fie rele. 
                   În acest moment regret că nu am filmat evenimentul, doar că telefonul meu nu este prea priceput în acest domeniu. Aveți grijă de animale, dragilor ! Unora ( ca mine, de exemplu ) le este milă de ele. :)
                                                      Articol publicat de Dana .

1 iulie 2012

Poze cu fete de pe IMVU

                     M-am gâdit să[ fac acest articol după ce cuvintele voastre cheie ( 60% ) arată cam așa : poze cu fete IMVU, poze imvu, imvu fete vechi, papuși imvu, prieteni imvu, credite IMVU, fete imvu și tot așa. Nu știu la ce vă referiți cu exactitate, dar am o serie de poze cu mine de pe IMVU și cu prietenii mei virtuali. Dacă... nu știu.. vrei să faci o poză cu mine p imvu, dacă vrei să îmi cunoști caracterul ( contul ) din acel joc, dacă ești interesat de un anumit tip de poze... Lăsați comentariile în secțiunea de comentarii ale blogului, e-mail glasul_barfei@yahoo.com sau IMVU : Adrielle .












                Articol publicat de Dana.