24 aprilie 2012

Cum e să fii creator IMVU .

                 Pot spune că a fi creator IMVU nu este foarte dificil. Trebuie doar să ştii să schimbi câteva culori şi să te descurci cu ceea ce se numeşte ''derivables'' . Pentru că sunteţi curioşi în legătură cu anumite subiecte legate de acest creator, vă voi răspunde eu.
1. Primesc credite de fiecare dată când vând un produs ? Primeşti credite DOAR când cineva cumpără produsele tale cu credite reale. În cazul în care cumpără cu promo credits, tu vei primi dev tokens aşa ca în poză


 2. De unde creez ? Ai un ''pătrat special'' pe prima pagină dacă şi numai dacă eşti creator . În caz contrar, nu te chinui să îl cauţi căci nu îl vei găsi . Dacă, totuşi, eşti curios, pătratul acela de creator arată aşa:

3.Cum mă fac creator? Îţi cumperi vip pentru 2 luni şi primeşti încă 5.100 de credite reale . Sau dacă ai mai fost VIP şi nu ai guest la nume, roagă pe cineva să îţi trimită 1 credit real, dai click pe create - creator center, accepţi termenii şi condiţiile, apoi poţi începe .




4.Cum creez ? Ca să fiu mai la obiect, caută ''derivations'' în shopul de pe site, deschide-le, editează părţile componente şi publică . Succes !

Articol publicat de Dana . :3

4 aprilie 2012

Am avut o zi mare, deh!

                     Astăzi ne-am întâlnit toţi din clasă pentru a merge la Biblioteca V.A. Urechia din Galaţi, apoi la universitate pentru a vedea dacă Liceul Teoretic Mircea Eliade este premiat şi vă spun de pe acum că a luat locul 3, iar Liceul Teoretic Sfânta Maria a luat locul 1. Ultima dată când am încercat să găsesc biblioteca, nu am reuşit, dar, în sfârşit, azi am găsit-o. Este imensă ! Nici nu ştii ce cărţi ar trebui să iei, dar eu şi Ramona ne-am holbat la secţia de paranormal vreo 10-15 minute, după care ne-am ales fiecare câte două cărţi pentru că maximul de cărţi este 4, iar Ramona îşi uitase permisul acasă. Am luat două cărţi care se numeau ''Vieţi paralele : Fluctuaţii în câmpul cuantic '', o carte cu numele ''Viaţa Morţilor'' de Marie Capdecomme şi încă o carte care este la Ramona şi nici nu mai ţin minte ce titlu avea. 
                     S-au întâmplat multe, dar ajungând la punctul culminant al acestei zile, a trebuit să luăm autobuzul şi am mers gratis cu autobelul. Nimic suspect, 3 bătrâne cu o nepoată în jurul nostru, o căldură infernală şi multă îngrămădeală, până când la următoarea staţie a urcat un cocalar de vreo 20 de ani care a început să cânte manele cu mesajul ''Sunt aurolac, nu am mamă, nu am tată, nu am ce mânca '', după care şi-a făcut cruce. Sincer, habar nu am ce spunea deoarece eram tăvălită pe jos de râs, iar bătrânele de lângă mine zâmbeau când mă vedeau că nu mai puteam de râs, nepoata de 5 ani îl făcea în toate felurile, nişte tipe din partea cealaltă a autobuzului îmi zâmbeau şi m-am oprit abia după ce a spus un lucru dubios ''La voi la Galaţi este cald tare. La Bucureşti nu e aşa de cald"! Nu ai bani de mâncare, dar ai bani de transport până în Galaţi ? 
Articol publicat de Dana. :3

3 aprilie 2012

Poze pentru avatare IMVU

                     Pentru a avea un avatar IMVU personalizat, imaginea aleasă nu trebuie să depăşească dimensiunea de 160x220 şi să fie în format PNG, JPG sau GIF. Am pozat o serie de imagini neformatate şi needitate . Voi le puteţi edita, reedita şi dacă vă plac voi mai pune în viitorul apropiat . În total, am  11 poze. Pentru mai multe detalii, ma puteţi găsi pe contul meu, care este Adrielle..




























Articol publicat de Dana. :3